Skip links

Projektovanje
enterijera

Projektovanje enterijera je najvažniji korak ka stvaranju prostora koji ste zamislili. Nakon što saslušamo vaše želje i osmislimo idejno rešenje enterijera, prelazimo na fazu u kojoj se izrađuje projekat enterijera sa detaljnim crtežima izgleda prostora. Krajnji izgled vašeg enterijera u najvećoj meri zavisi od ove faze, koja zahteva profesionalan i posvećen pristup.

Oslonite se na studio ZEST za projektovanje enterijera ili celokupan paket usluga koji uključuje sve od idejnog rešenja pa do realizacije projekta.

Kontaktirajte nas

Šta podrazumeva projektovanje enterijera?

Studio ZEST se bavi kompletnim procesom uređenja stambenih, poslovnih i ugostiteljskih objekata, što podrazumeva sledeće usluge:

Projektovanje enterijera je proces u okviru koje se pronalazi najfunkcionalnije rešenje za raspored vaših prostorija, organizuje raspored nameštaja, definiše materijalizacija, izbor opreme, rasvete, pozicija utičnica, prekidača i svih drugih segmenata u vezi sa konkretnim projektom.

Idejni projekat enterijera zahteva znanje i veštinu iskusnih arhitekata i dizajnera enterijera, jer je krajnji cilj ove faze stvoriti tehnički elaborat sa grafičkim prilozima, sa 2D i 3D prikazima svih osnova, preseka i detaljala koji su obuhvaćeni planiranim potezima.

01

Idejni projekat za ceo objekat ili deo prostora

Idejni projekat može da se izradi za ceo objekat ili deo prostorije, u skladu sa vašim željama i potrebama. Osim što vršimo projektovanje enterijera celih objekata, idejni projekat može da se izradi samo za određene segmente kao što su prostorije koje želite da osvežite ili funkcionalno prilagodite.

02

Projektovanje enterijera – cena i uslovi

Kada je u pitanju projektovanje enterijera cena se određuje u odnosu na uslove u samom prostoru i vaše potrebe. Idejni projekat enterijera je rezultat kombinacije vaših želja, mogućnosti koje prostor nudi i našeg znanja, iskustva i profesionalnosti, a sve to u cilju postizanja najboljeg mogućeg rešenja u skladu sa vašim zamislima.

U skladu sa tim, cena projekta enterijera varira od projekta do projekta, a zajedno sa našim klijentima je utvrđujemo nakon što definišemo sve želje, potrebe i mogućnosti u uređivanju određenog enterijera.

Profesionalan idejni projekat za vaš enterijer

Vašem enterijeru je potrebno osveženje? Želite da od potpuno novog prostora napravite vaš lični prostor u kome ćete uživati?

Oslonite se na studio ZEST za profesionalnu uslugu projektovanja enterijera prema svim vašim željama. Maksimalno izlazimo u susret vašim idejama, uz primenu profesionalnih tehnika, dugogodišnjeg iskustva i metoda zbog kojih naši projekti izgledaju svetski, moderno i prefinjeno.

Kontaktirajte nas