Skip links

O nama

ZEST je studio za dizajn enterijera osnovan u Beogradu. Od dizajna do opremanja enterijera, stvaramo prostore i uređujemo okruženja. Verujemo da je efikasan dizajn ostvaren kroz saradnju. Velike ideje i puno poverenja. Mi smo ovde da slušamo, odgovaramo i pružamo optimalno rešenje za svaki projekat.

Proces projektovanja

01

Konsultacije

Ova početna faza uređenja enterijera uključuje preliminarne studije lokacije i prostora. Saznaćemo više o Vašim dizajnerskim dilemama, čuti sve o Vašoj viziji i ambicijama, i zajedno sa Vama definisati vremenske rokove, kao i budžet.

02

Dizajn koncept

Nakon sagledavanja prostora, uzimanja mera i fotografisanja postojećeg stanja Vašeg objekta izrađujemo koncept dizajn ili predlog projektnog zadatka. Sastoji se od nekoliko idejnih rešenja najfunkcionalnije rešenog prostora, predloga materijalizacije i boja predstavljenih referentnim slikama i crtežima. Ideja proizilazi iz rešavanja funcionalnosti prostora praćena estetikom. Koncept dizajnom započinjemo kreativni proces uređenja enterijera Vašeg prostora. U ovoj fazi istražujemo dizajnerske stilove i pravimo detaljan prikaz enterijera nameštaja koji će se najbolje uklopiti u Vašu viziju.

03

Projektovanje enterijera

Tokom ove faze razvoja dizajna enterijera, ulazimo u detalje samog plana, tj. razrađujemo usvojeno rešenje koncept dizajna. Usavršavamo unutrašnji raspored zidova i određujemo ključne elemente kao što su raspored nameštaja, razvod vode i struje, izrada tehničkih crteža za nameštaj po meri, tehnički crteži prema odabranim materijalima za podove, zidove, poziciji rasvete.

04

3D render enterijera

3D planer enterijera je suštinski prikaz naših usluga krajnim korisnicima. 3D renderi su kompjuterski generisane fotografije sa realističnim izgledom prostora kako će izgledati nakon izvođenja. Ovim putem pomažemo našim klijentima da bolje razumeju svoj prostor predstavljajući im dizajn enterijera kroz 3D model.

05

Opremanje enterijera

Završna faza uređivanja enterijera sastoji se od opremanja Vašeg prostora nameštajem i ostalim neophodnim elementima koji su u skladu sa Vašim željama i prethodno odobrenim idejama sa našim preporukama.

06

Izvođenje radova

Da bi Vaš prostor bio upravo onakav kakvim ste ga zamislili, angažujemo profesionalce u koje imamo poverenje, kako bismo sproveli našu ideju u delo. U ovoj zaključnoj fazi dizajna enterijera Vas uvodimo u prostor kreiran po Vašoj želji.

Tim studija ZEST

Nataša Pavlović

dipl. dizajner enterijera i nameštaja

Sa dugogodišnjim iskustvom u inovativnoj arhitekturi i bezbrojnim projektima enterijera na brzorastućem tržištu dizajna u Dubaiju i na Maldivima, Nataša Pavlović se odlučila na novi korak u svojoj karijeri dizajna enterijera, otvaranje ZEST studija. Kako i samo ime kaže, ZEST studio je namenjen za ljude koji žive život sa puno ukusa, entuzijazma i energije. A upravo to opisuje i njen pažljivo izabran tim.

Nataša je diplomirani dizajner enterijera i nameštaja koji smatra da je jednostavan način maksimizacije prostora imperativ današnjice i iskušenjima koje moderan život postavlja. Kako je i sama veliki hedonista i uživaoc lepih i modernih stvari, sklona je prenošenju toga na svoj dizajn. Svoj istančan ukus prenosi kreirajući funkcionalne i komforne prostore koji sadrže dušu svakog klijenta, čineći njen dizajn jedinstvenim i prepoznatljivim.

Zajedno sa svojom partnerkom u dizajnu, postiže izvanredne rezultate. Ono što ih izdvaja je posvećenost koju pružaju svakom klijentu koji pokuca na vrata ZEST studija. Svaki projekat je poseban i uvek izrađen u skladu sa željama njihovih klijenata.

Milica Babić

licencirani građevinski inženjer

Milica Babić je diplomirani građevinski inženjer sa ogromnim iskustvom u izvođenju raznih tipova projekata čiji je krajnji cilj uvek simbioza estetike i funkcionalnosti. Dugogodišnje iskustvo u sferi projektovanja enterijera, privatnih i javnih prostora, kao i izgradnji stambenih, komercijalnih i javnih prostora, stekla je kroz poslovanje u Rusiji, Kazahstanu i Srbiji.

Njen stil je prepoznatljiv i karakteriše ga visoka estetika koja dolazi do izražaja prilikom oblikovanja prostora uz ključne osvrte na ergonomiju i laku implementaciju projekta u realnosti. Smatra da se ne mora birati između funkcionalnosti i lepote. Kroz njen besprekoran dizajn, Milica postiže oba, osmišljajući prostor koje ostavlja klijente ZEST studija bez daha.