Skip links

Izvođenje
radova

Izvođenje radova u organizaciji studija ZEST podrazumeva realizaciju vašeg enterijera iz snova, na profesionalan i pouzdan način. Ovo je faza uređenja enterijera koja sledi nakon izrade kompletnog projekta, za koju angažujemo iskusne profesionalce. Oni će se pobrinuti da elemente idejnog projekta prenesemo u realan prostor, poštujući sve što je isplanirano u okviru projekta.

Studio ZEST vam pruža profesionalno izvođenje radova prema projektnoj dokumentaciji, a rezultat je enterijer uređen po vašoj meri.

Kontaktirajte nas

Šta podrazumeva izvođenje radova u našoj režiji?

Izvođenje radova je usluga u okviru koje realizujemo planove predviđene idejnim projektom, odnosno “prenosimo” projekat iz plana u realan prostor.

Studio ZEST u tu svrhu angažuje efikasne i pouzdane molere, keramičare, električare, vodoinstalatere i druge profesionalce koji estetiku i funkcionalnost enterijera u potpunosti prilagođavaju vašim idejama i potrebama.

Naši koordinatori projekta i dizajneri prisustvuju redovnim sastancima na gradilištu, kako bi se osiguralo da se naši projekti izvode prema tačnim specifikacijama i da sve napreduje prema planu.

Nakon izvođenja svih radova, sledi opremanje prostora nameštajem i svim predviđenim elementima.

Izvođenje radova u vašem enterijeru

Izvođenje radova obuhvata sve faze, od početnih “grubih radova” pa do finalnih poteza koji enterijeru pružaju predviđen izgled.

Nije neophodno da prolazite kroz ove radove i sami – dovoljno je da nas angažujete za izvođenje radova, predate nam vaš ključ, a mi ćemo vam ga vratiti kada enterijer zablista onako kako ste to i poželeli.