Skip links

Stan,
Novi Beograd

Fokus ovog projekta bio je na kreiranju enterijera koji će kroz modernu estetiku i sofisticirane detalje odisati toplinom pravog doma. Uzimajući u obzir viziju i želje naših klijenata, razvili smo dizajn koji prati koncept udobnog i modernog prostora za život i odmor. Kroz veoma detaljne konsultacije, kreirali smo pristup uređenju enterijera koji predstavlja elektičnu kombinaciju nameštaja, boja i osvetljenja dizajniranih da stvore jedinstveno putovanje kroz prostor.

Kombinovali smo gipsane radove, lepe plafone, prirodno osvetljenje sa nameštajem izrađenim u savremenom stilu. Važan aspekt ovog projekta bio je isticanje sofisticiranosti i luksuza, pa su prostorno planiranje i osvetljenje bili ključni elementi našeg dizajna. Krajnji rezultat je eklektičan, prelep dom gde istančan osećaj elegancije deluje u savršenoj harmoniji sa funkcionalnošću.

Kreirajte svoju oazu mira

Verujemo u balans funkcionalnosti i estetike i trudimo se da neprestano razvijamo naše poslovanje i usluge kroz fantastične projekte i enterijere.

Kontaktirajte nas